Скочи на садржај

Optimizacija sajta – prvi na Google

18 јануара, 2013

Kako biti prvi na Google, napravili ste vaš sajt, ali nema vas na pretrazi, uzalud ukucavate ključne reči po kojima treba da vas pronađu, ali nema vas nigde. E, ovde sada dolazi do izražaja rad na optimizaciji sajta i SEO optimizacija za dobro pozicioniranje na pretraživačima. Optimizacija sajta za pretraživače predstavlja proces koji traje dugo, a zavisi od dosta faktora i naravno konkurencije. Seo optimizacija sajta je pripremanje web strana za pretraživača, ali i posetioce kako bi što bolje videli njihov sadržaj, odnosno dobro ukomponovan broj ključnih reči i izraza na koje vas posetioci pronalaze. Više posetilaca, veća poseta sajta, veća prodaja, veći profit, a to je i cilj. Da li je onda za vas prihvatljiva seo optimizacija sajta cena, ako je krajnji cilj biti prvi na Google, onda bi trebalo da jeste.

Optimizacija sajta i ključne reči

seo optimizacija sajtaKako pretraživač vidi vaš sajt? Danas sve više liči čoveku, traže kvalitetan i relevantan sadržaj. Stranice moraju biti usmerene ka ciljnoj grupi, odnosno sadržaj mora biti prilagođen za prozvode i usluge koje prodajemo odnosno nudimo. To je optimizacija sajta na samoj web stranici. Pre izrade sajta treba analizarati i obratiti posebnu pažnju na ključne reči, a prema nima napraviti strategiju za optimizaciju sajta.

Možete pronaći dosta alata za istraživanje i analizu ključnih reči, samo pazite ako radite optimizaciju u Srbiji i za tržište Republike Srbije da li imaju podršku za Google.rs.

Osim pravilne izrade web stranica i kvalitetnog sadržaja što je osnova za dobru SEO optimizaciju sajta, na poziciju na web pretraživaču utiče i veliki broj spolašnjih faktora na koje treba konstano obraćati pažnju kako bi zadržali svoju poziciju prvi na Google.

7 коментара
  1. Dobar sadržaj uz izbor pravog domena je 75% posla. Ključne reči isključivo birati za dovođene ciljne grupe posetilaca, imam slučaj sa auto delovima za ford gde je ipak trebalo vršiti optimizaciju za samo tri modela za koje klijent nudi delove, no i diskutabolno je pitanje uopšte cene optimizacije sajta, pa je brže bilo ovako odraditi nego pojedinačno za svaki model. http://optimizacijasajtacena.blogspot.com/

    • Uložite novac u optimizaciju sajta, isplatiće vam se verujte mi. Ne verujem da niste u stanju da uložite 300 evra da bi popravili svoju poziciju

Trackbacks & Pingbacks

  1. Optimizacija sajta za wordpress | Seo optimizacija sajta | cena Srbija
  2. Optimizacija sajta za pretraživače, Google, Seo | Se optimizacija sajta za pretraživače
  3. Seo optimizacija sajta cena « Seo optimizacija sajta cena
  4. Optimizacija sajta za pretraživače izbor ključne reči | Seo optimizacija sajta za pretraživače

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: